"І пам'ять про війну нам книга залишає"

2015-05-13

Про війну сказано і написано дуже багато. І це зрозуміло: вся історія нашого народу пов'язана з постійною загрозою іноземного вторгнення, з необхідністю відстоювання своєї свободи незалежності. З історичних дум і пісень, поетичних і прозових творів про Велику Вітчизняну війну ми дізнаємося про подвиги наших дідів і прадідів, завдяки їм краще усвідомлюємо, які страждання принесла людству найжорстокіша війна минулого сторіччя.

Щоб виховати в молодих читачів почуття гордості за український народ і його подвиг в роки війни, в читальній залі нашої бібліотеки був проведений літературний альманах "І пам'ять про війну нам книга залишає". Учням 8-го А класу ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 про народний подвиг розповіли зотлілі сторінки легенд, закривавлені рядки романів і повістей, прострелені кулею рядки віршів. Тема подвигу, масового героїзму народу ніколи не буде вичерпана в нашій літературі.

Присутні мали змогу переглянути відео:

"На всю оставшуюся жизнь"

" Судьба человека" М. Шолохова

"Василий Тёркин" А. Твардовский

"Син полка" В. Катаев

" А зори здесь тихие" Б. Васильев

"Україна в вогні" О. Довженко

"Визволення Жмеринщини" відео Й. Савінова продемонстровані працівниками кіновідеомережі.

Прозвучали пісні: "Мальви", "Ми хочемо миру", "Перемога", "Молитва за Україну".

Була влаштована виставка "І знову вічний вогонь обпікає серця".

/Files/images/P1010101 д.JPG/Files/images/P1010115 і.JPG/Files/images/P1010122 ї.JPG/Files/images/P1010230 а.JPG/Files/images/P1010124 ж.JPG/Files/images/P1010232 б.JPG/Files/images/P1010239 в.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 292

Коментарi