«Різдвяна казка» подарувана учасниками креативної студії «Дійство»

2018-01-18

Повертаючись обличчям до духовної культури свого народу, ми повертаємось до забутих джерел, що живили його дух, оберігали чистоту душі, допомагали пояснювати незрозуміле, відповідно діяти й жити.

Одне з найбільш важливих родинних Свят, один із найбільш магічних днів, коли кожна сім’я і словом і ділом створювала у своїй оселі атмосферу затишку, багатства, щастя і миру – Свят-вечір, Різдво Христове.

18 січня в районній бібліотеці відбулося театралізоване дійство святкування цих свят. /Files/images/9-8.jpg, яка діє при нашій бібліотеці (керівник Ірина Козловська) своїм батькам та членам міськрайонного літературно-мистецького об’єднання «Калинове гроно», що зібрались на підсумкове засідання.

Юні артисти створили святкову атмосферу, дарували колядки, щедрівки, частували смачною кутею, пиріжками, варениками та узваром.

Далі відбулося засідання членів об’єднання «Калинове гроно», про підсумки роботи якого доповіла провідний бібліограф-краєзнавець Лариса Тупчій. Також учасники обговорили план роботи на 2018 рік. Всі присутні на заході мали змогу познайомитися з творчим доробком членів літературного об’єднання та з матеріалами, які висвітлювали його діяльність на сторінках періодичних видань, які були представлені на перегляді «Наші видання».

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi