"До дітей з казкою" .

2016-12-22

Святий Миколай – чудотворець, доброчинець, чарівник. За легендою, святий Миколай живе у Раю на небесах і раз у рік у ніч на 19 грудня, спускається на землю. Він розносить дарунки дітям за хороше навчання, чемну поведінку, повагу та послух до старших. Миколай, хоч і ріс у заможній родині, проте його дуже засмучувала навколишня бідність і убогість городян, і він як міг допомагав бідними родинам, дітям-сиротам. Кожна дитина, напередодні свята пише листа зі своїми побажаннями сподіваючись, що усе задумане здійсниться, як у чарівній казці.

Ось і завітали у черговий раз з чарівним дійством "У ніч Святого Миколая" працівники КЗ "Жмеринська ЦРБ ім. В.П. Вовкодава" та учасники літературно-мистецького гуртка "Синій птах" (керівник І. Козловська) до Жмеринського центру соціально-психологічної реабілітації дітей в рамках бібліокаравану "До дітей з казкою". Розпочала зустріч бібліотекар А. Шеремета оглядом літератури, в якій розповідається про історію та звичаї зимових свят. Провідний бібліотекар

С. Заступ ознайомила дітей з творчістю цікавого та неординарного письменника Марка Черемшини. За його новелою "Сльозинка" було знято мультфільм "Різдвяна казка", який із задоволенням переглянули малюки. Святий Миколай (методист КЗ "Жмеринський РБК" Роман Марценюк) подарував дітям книги та цукерки.

У день святого Миколая, зазвичай, люди пригадують усі свої добрі і злі вчинки, зважують: чого більше. Тож давайте робити більше добрих справ! Ми всі хочемо вірити у чарівність казки, але тільки від нас самих залежить, якою вона буде.

/Files/images/IMG_6275.JPG/Files/images/IMG_6336.JPG/Files/images/IMG_6338.JPG/Files/images/IMG_6282.JPG/Files/images/IMG_6295.JPG/Files/images/IMG_6287.JPG/Files/images/IMG_6314.JPG/Files/images/IMG_6327.JPG/Files/images/IMG_6329.JPG/Files/images/IMG_6332.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi